2024: újra itt vannak a mezőgazdasági pályázatok

A gazdálkodók nagy örömére 2024-ben újra elérhetővé válnak mezőgazdasági pályázatok. Most ingyenes előminősítéssel, részletek itt!

2024: újra itt vannak a mezőgazdasági pályázatok

A 600 milliárd Ft uniós vidékfejlesztési támogatást a magyar kormány további 2300 milliárd forinttal egészíti ki, tekintettel a mezőgazdaság rendkívüli körülményeire, mint például a 2022-es történelmi aszály, a háborús infláció vagy a vámmentes ukrán termények okozta piaci kihívások.

Az Agrisk és a Gordius Solutions Tender Kft. együttműködésében most lehetőség nyílik ügyfeleink számára mezőgazdasági pályázatokra való ingyenes előminősítésre, majd szolgáltatási csomagban felkészítésre, jelentkezésre és utánkövetésre is.

Milyen új pályázatok érkeztek?

Az idén elérhetővé váló új pályázatok számos előnnyel járnak a mezőgazdasági termelők számára. Ezek a támogatások elősegítik gazdaság alapítását, a meglévő gazdaságok továbbfejlesztését, vagy akár az átadását is. A pályázatban résztvevő termelők könnyebben beruházhatnak a termelést támogató új technológiákba, infrastruktúrába.

Fiatal Gazda Pályázat (2024 július)

A Fiatal Gazda Pályázat a 18 és 40 év közötti fiatal mezőgazdasági termelőknek nyújt akár 40.000 eurós vissza nem térítendő támogatást gazdaság alapításához és fejlesztéséhez. A feltételek közé tartozik a termelési potenciál (STÉ), életkor, szakirányú végzettség és az üzem alapításának időpontja. A Fiatal gazda pályázat legfőbb előnye, hogy egyike a kevés előfinanszírozott pályázatnak, azaz olyan vissza nem térítendő támogatás, melynek 75%-át – közel 10 millió forintot – a pályázók előre megkapják, és saját belátásuk szerint fordíthatják gazdaságuk fejlesztésére.

Gazdaság-átadási Pályázat (2024 július)

A Generációs megújulási pályázat lehetőséget nyújt a gazdaság átadására és átvételére, biztosítva ezzel a már működő üzemek továbbfejlődését és a fiatalabb generációk bevonását. A támogatás mértéke az átadott gazdaság mérettől függ, a gazdaságot átadó 50.000 – 70.000 euró, a gazdaságot átvevő pedig 40.000 – 100.000 euró támogatásban részesülhet.

Mezőgazdasági Kisüzemek Fejlesztése (2024 július)

A pályázat kisebb összegű, szabadon felhasználható támogatást kínál kevés kötelező vállalás mellett. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás várhatóan 60 000 euró. Fontos figyelembe venni, hogy korábbi támogatások esetén lehetnek kizáró okok.

Állattartó Telepek Fejlesztésének Támogatása (2024 március)

Ez a pályázat a versenyképesség növelését célozza meg új technológiák és digitális megoldások bevezetésével. A támogatás számos területre fordítható, így épületek fejlesztésétől kezdve a technológiai eszközök beszerzéséig.

Kertészeti Üzemek Technológiai Fejlesztésének Támogatása (2024 december)

A kertészeti ágazatok versenyképességének fokozása érdekében nyújt támogatást új technológiák és digitális megoldások bevezetésével. A támogatás számos dologra fordítható, mint ültetvény kialakítása, épület építése, fejlesztése, új gépek, eszközök beszerzése, új technológiák vásárlása, ingatlan, új földterület vásárlása. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege legfeljebb 15 millió euró.

Kertészetek korszerűsítése (2024 július)

A Kertészetek korszerűsítése, üvegházakhoz, hűtőházakhoz kapcsolódó, és postharvest fejlesztések támogatása (KAP- RD01a-RD01c-1-24) pályázat célja a növényházi termesztő kapacitás növelése, a termesztő felület növelése és a meglévő üveg- és fóliaházak korszerűsítése, valamint az  energiafelhasználás javítása is. Az igényelhető támogatás minden esetben legfeljebb 5 milliárd Ft vissza nem térítendő támogatás. A támogatási intenzitás 50-85%. Részletek itt.

⬇️
Elküldjük neked a teljes 2024-es Mezőgazdasági pályázatokat és megjelenési idejüket tartalmazó PDF dokumentumot, ha jelentkezel előminősítésre az oldal alján található formulánk segítségével!


Szeretnél pályázni?

Felkészült pályázatnak van a legjobb esélye nyerni és ehhez idő és odafigyelés szükséges. Ha találtál számodra érdekes pályázatot, akkor ne várj tovább, jelentkezz és kezd el a felkészülést már most, a megjelenésük előtt.

Első lépés: Ingyenes előminősítés

Az Agrisk és a Gordius Kft. együttműködésében most lehetőség nyílik ügyfeleink számára mezőgazdasági pályázatokra való díjmentes előminősítésre, ahol megvizsgáljuk a gazdaságod körülményeit és összevetjük a pályázatok követelményeivel, továbbá felmérjük, hogy számodra melyik a legmegfelelőbb pályázati lehetőség. Már a legelején hatékonyan megállapítjuk, hogy mivel javíthatjuk az esélyeid. Jelentkezz a lap alján található formulával.

További szolgáltatásaink

A sikeres előminősítést követően a Gordius Kft. szaktanácsadói igény szerint segítenek neked a pályázat benyújtásában, és sikeres pályázat esetén a támogatásában.

  1. Felkészítés: Megismertetünk a pályázat pontos részleteivel, a későbbi teendőkkel és a kötelező vállalásokkal, ezáltal biztosan tudsz döntést hozni. Ezután felkészítünk a pályázatra úgy, hogy a lehető legtöbb pontot kaphasd, így nagyobb eséllyel nyerheted el támogatást
  2. Pályázatírás: Szakértő pályázatíróink előkészítik a dokumentumokat és anyagokat, megírják a pályázatot és folyamatosan figyelemmel kísérik a változásokat.
  3. Támogatás, adminisztráció: Nem hagyjunk magadra a pályázat megnyerését követően sem! Akár a fenntartási időszak végéig nyomon követjük a pályázatot, elvégezzük az időszak szükséges adminisztratív munkáit és segítünk a a helyszíni ellenőrzésekben is. 

Az itt látható szolgáltatás-csomag egyedi Megbízási díj és Sikerdíj ellenében vehető igénybe.


Jelentkezz

Ha bármelyik fenti pályázat felkeltette az érdeklődésed, akkor töltsd ki az alábbi érdeklődési célú jelentkezést, melyet követően telefonon tájékoztatunk a további részletekről és díjmentesen elvégezzük az előminősítésed az adott pályázatra.

Jelentkezz most és emailben elküldjük számodra a teljes 2024-es mezőgazdasági pályázatok listáját a megjelenési dátumokkal együtt!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a pályázati lehetőségek részletei változhatnak, ezért javasoljuk, hogy mindig tájékozódj a legfrissebb információkról a pályázatok hivatalos forrásain keresztül.